GEOSYSTEMS levererar heltäckande mätningstjänster inom byggbranschen Vårt utbud innehåller både specifika tjänster och fullständig mätning service. Vi utövar mätning för bygg- och anläggningsprojekt, geodetisk i gruvor och dagbrott, skapar 3D-modeller för byggmaskiner samt sysslar med fotogrammetri

Vi har erfarenhet av både stora och mindre projekt.
10 års erfarenhet av geodesi i Skandinavien
Vårt företag grundades 2011 efter flera år av jobberfarenhet och placering i Skandinavien. Vi började som en arbetsgrupp på fem kollegor. Med tiden har vi blivit flera för att kunna handlägga nya beställningar och samarbeta med nya företag. Vi håller till främst i norra Sverige ( Kiruna, Gällivare, Luleå, Skellefteå) men vi deltar också i olika byggprojekt i övriga del av landet. Nu också i Stockholm.
Vid behov är vi tillgängliga dygnet runt
Vi försöker alltid att tillgodose våra kunders behov. Behövs exempelvis hårt arbete för att slutföra krävande projekt i tid kan vi ordna personal som är tillgänglig dygnet runt.
Vi arbetar snabbt, noggrant och levererar i tid
Tack vare vår toppmoderna utrustning och teknik arbetar vi snabbt och noggrant och levererar alla projekt i tid.
Vi uppskattar ett långsiktigt samarbete
Sedan vårt företag grundades har vi etablerat flera långsiktiga partnerskap som vi sätter stort värde på. På så sätt kan vi bättre förstå projektens karaktär och kundernas särskilda behov.
Behöver ni exakta och genomtänkta lantmäteritjänster eller bara ett snabbt råd?
© 2024 Geosystems s.r.o.